'AD-NET.nl Lite' slechts € 0,99 per maand

Informatie

AD-NET Sitebeheer CMS

Door ons flexibele sitebeheer systeem zijn wij in staat om snel een betaalbare, zorgeloze en onderhoudsvrije website voor u te realiseren.

De site wordt volledig in overleg met u opgemaakt en ingericht. Wijzigingen worden middels het sitebeheer systeem doorgevoerd. Dit zal in veel gevallen door ons worden uitgevoerd middels ons onderhoudspunten systeem. Wij streven ernaar wijzigingen op dezelfde dag door te voeren zodat uw website actueel blijft. Uiteraard bestaat de mogelijkheid het onderhoud door de klant zelf uit te laten voeren door een inlog op ons sitebeheer systeem.

Er kan gratis gebruik gemaakt worden van verschillende modules, dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld YouTube films, fotoalbums en een contactformulier op uw website te plaatsen.

Het is in veel gevallen mogelijk de lay-out van uw huidige site over te nemen of een maatwerk lay-out te creëren. Er is ook een breed scala aan standaard lay-outs welke als basis voor uw website kan dienen. Wij nemen graag uw wensen met u door. Er is al een basis website voor ongeveer €60,-- maar u kunt ook de website volledig zelf inrichten.

U kunt middels twee verschillende varianten gebruik maken van ons sitebeheer faciliteiten:

AD-NET.nl Lite waarbij u een subdomeinnaam onder AD-NET.nl (bv. http://uwnaam.ad-net.nl) krijgt voor slechts €0,99 per maand.

AD-NET.nl Pro waarbij uw website onder een eigen domeinnaam (bv. http://www.uwnaam.nl) bereikbaar is. AD-NET.nl Pro is inclusief het AD-NET.nl hostingpakket zodat u gebruik maakt van alle webhosting faciliteiten voor slechts €3,99 per maand.

 

Webhosting

Naast ons sitebeheer systeem biedt AD-NET.nl de mogelijkheid voor webhosting. Webhosting is het huren van ruimte op een server, waarop een website geplaatst kan worden. Het betreft een uitgebreid all-in hostingpakket met de nieuwste technieken op krachtige servers zodat de website 24 uur per dag bereikbaar is.

U krijgt in het AD-NET.nl hostingpakket standaard 500MB webruimte om uw website te plaatsen. Het hostingpakket is uitbreidbaar en er kan naar behoefte extra webruimte worden aangevraagd. Door de combinatie PHP en MySQL zijn krachtige websites te realiseren. Tevens krijgt u de beschikking over vele scripts zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla. De servers worden 24 uur per dag in de gaten gehouden en middels de back-up mogelijkheid kan een hostingpakket worden teruggezet. Middels het uitgebreide control panel zijn alle functies zelf te beheren en krijgt u inzicht in de bezoekersstatistieken.

E-mailaccounts kunnen worden aangemaakt of de mail kan worden doorgestuurd en door gebruik te maken van de verschillende webmail mogelijkheden heeft u overal en altijd toegang tot uw e-mail.

Het standaard AD-NET.nl hostingpakket is er voor slechts €2,99 en is naar eigen behoefte uitbreidbaar.

 

Aanvragen

U kunt de aanvraag in gang zetten door uw (sub)domeinnaam te controleren.

In geval van een aanvraag voor het AD-NET.nl Sitebeheer CMS systeem zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de wensen door te nemen en een afspraak te maken voor de realisatie van de website.

In geval van een aanvraag voor een webhostingpakket zult u zo spoedig mogelijk informatie ontvangen om te starten met uw webhostingpakket.

 

Uw informatie zonder zorgen op internet!